Assessorament professional i de qualitat

Oferim assessorament tant a particulars com a empreses.

En el cas dels particulars, l'assessorament està dirigit cap a la compra d'equipament informàtic, estudiant les seves necessitats i oferint una solució ajustada al pressupost disponible i a la resolució dels posibles dubtes en la post-venta.

En el cas de les empreses, es tindrà en compte aspectes tan importants com:

  • Seguretat de la informació.
  • Sistema de còpies de seguretat.
  • Actualització de programari/maquinari.
  • Optimització de la infraestructura informàtica.

Dediquem el temps que sigui necessari per a cadascú.

Manteniment tècnic

Oferim un servei de manteniment tant per a particulars, petites i mitjanes empreses. Disposem de tarifes de manteniment en les quals es té en compte diversos factors:

  • Desplaçament.
  • Estat dels equips informàtics.
  • Tasques de manteniment i seguretat.
  • Situació de la infraestructura informàtica.
  • Reparació in situ o transport de l'equip informàtic.

L'equipament informàtic és revisat per mantenir-lo actualitzat i lliure de possibles errors garantint així, un bon rendiment, fiabilitat, seguretat i rapidesa.

Servei tècnic

Oferim un servei de reparació tant de sobretaula com a portàtils. Disposem d'un taller amb l'equip necessari per a reparacions de maquinari o programari. A més, gran part de les reparacions es fan en menys de 48 hores.

IT Anoia, posa a la teva disposició un servei de desplaçament a domicili en el qual, el tècnic es desplaçarà al teu domicili i realitza la reparació in situ sempre que fos possible i no requerís l'ús de la maquinària del taller.

I per a aquells clients habituals, oferim el servei de reparació remota, el qual fa ús d'una aplicació per poder accedir al seu equip. No obstant això, aquest servei l'utilitzem per solucionar incidències de ràpida resolució.

Reparem tot tipus d’equips informàtics, aparells electrònics, electrodomèstics , telèfons mòbils, smartphones, etc.

Alliberem gairebé qualsevol telèfon mòbil de forma ràpida i econòmica.

Venda

Oferim una gran varietat d'equips informàtics: sobretaula, portàtils, perifèrics, programari, consumibles i tot tipus de dispositius que necessita un particular o una empresa per funcionar avui dia, en quant a la informàtica es refereix.

Aquesta venda d'equips té la particularitat de ser personalitzada, ja que s'atén als requisits de cada client d’acord amb les seves necessitats i pressupost. Ens adaptem i tenim especialistes per a cada àrea. El nostre temps és per a tu.

Som especialistes en l'àmbit del gaming i modding com a referent d'aquest moviment a la comarca de l'Anoia.