IT ANOIA SCP - APP Informàtica Vilanova del Camí és una empresa jove, amb professionals experts en informàtica i electrònica, amb idees joves i en constant innovació.

Som una empresa especialitzada en desenvolupar solucions de hardware i d’infraestructura per a particulars i empresa. Fundada el 2010, compta amb un sòlid grup de clients, oferint serveis a més de 1000 usuaris.

Els nostres productes i serveis, de gran qualitat funcional, alta disponibilitat i flexibilitat, permeten incrementar l'índex de competitivitat, seguretat i productivitat del nostre grup de clients.

Sempre estem atents al mercat per tal de poder cobrir les necessitats dels nostres clients i poder oferir sempre les últimes novetats en tecnologia.

IT ANOIA Serveis Informàtics està especialitzada en administració de sistemes per a empreses, atenció a usuaris i manteniment d’oficines i del parc tecnològic de les nostres empreses.

A nivell de particulars comptem amb tècnics especialitzats en modding i gaming sent per a molts un referent dels equips gaming a la comarca.

A IT ANOIA vetllem per a què cada client tingui la seva reparació i la seva atenció en la major brevetat possible i ens diferenciem pel nostre servei tècnic: econòmic, proper i de confiança. 

Horari

Telèfon de contacte: 93 806 19 77

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Horari de botiga:

de Dilluns a Divendres: de 09:00 a 14:00 i de 15:00 a 20:00 

Dissabte: de 10:00 a 14:00

Dilluns al matí i dissabte a la tarda romandrem tancats.

Horari d'atenció telefònica:

de Dilluns a Divendres: de 09:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:00

Dissabte: de 10:00 a 14:00

Ens trobaràs al carrer Migdia 67 baixos de Vilanova del camí 08788 al centre de la comarca de l'Anoia.

Ver mapa más grande